Vi arbejder sammen med en masse spændende kunder på tværs af brancher. Her kan du se, hvad nogle af vores partnerskaber er resulteret i.

Martin Gravgaard Fotografi

“Sammen fik vi systematiseret og ensrettet nogle af mine arbejdsgange, givet mine kunder mere værdi gennem bedre kommunikation og en bedre indtjening til mig ved at fokusere på den værdi,  jeg tilfører mit produkt og kunden. Sammenholdt med det output jeg fik af forløbet har det givet mig større arbejdsglæde og stolthed over min virksomhed. Når jeg anbefaler Indkom til andre plejer jeg at sige; prøv at tænke på, at det hele handler om dig og din virksomhed, det gør det super super spændende og givende”.

Martin Gravgaard
Ejer, Martin Gravgaard Fotografi

Cklar Service

“Vi blev i 2014 og 2015 udnævnt til Gazellevirksomhed af Børsen, ligesom vi netop har modtaget en AA-rating fra Bisnode. Meget af dette kan tilskrives Indkoms arbejde. Som kunde har jeg hele tiden følt mig i de bedste hænder. De er nogle fantastiske mennesker, som sætter sig ind i, hvordan jeg er som person, og tilpasser sig mig”.

Cliff Nielsen
Ejer og Direktør, CKlar Service

SeierFitness

“Fra dag ét fokuserede vi på vores omkostninger, og hvor der eventuelt kunne hentes besparelser ved genforhandling af leverandøraftaler. Omsætningsoptimering har også været et fokusområde, og vi har indtil dags dato fundet besparelser og optimeringer for mere end 270.000 kr. årligt. Så investeringen i samarbejdet med INDKOM er allerede hente hjem – flere gange endda!”

Mads Seier-Petersen
Ejer og Direktør, SeierFitness

Best Sales

“INDKOM er gode til at sætte sig ind i vores salgsteams opgaver, og derefter sammen med ledelsen komme med en udviklingsplan, som rammer deres behov. Årsaftalen har blandt andet hjulpet til, at vi har fået forankret det værktøj, vi har udviklet i samarbejde med Indkom ordentligt i vores sælgeres dagligdag, og det har givet nogle topmotiverede kolleger. Jeg kan varmt anbefale Indkom, deres årsaftale og deres professionelle samt inspirerende måde at arbejde på!”

Jens Petersen
Direktør, Best Sales

Aarhus Kommunes Idrætscentre

”Vi har som organisation fået sat nogle ret vigtige begreber på plads. Gennem samarbejdet har vi fået intensiveret tilliden til hinanden i vores lokale ledergruppe. Med samarbejdet i ledergruppen og INDKOM er vi nået rigtig langt på vores ‘visions-, missions-, værdi- og strategirejse’. Jeg vil godt stå inde for, at Indkom lever op til deres eget slogan: ‘Forretningsudvikling i øjenhøjde’”. 

Mogens Christensen
Chef, Aarhus Kommunes Idrætscentre

Naturli’vis

”Indtil videre har vi effektiviseret for næsten 250.000 kr. per år. Blandt andet gennem bedre leverandøraftaler og genforhandling med udlejer. Indkom har også vist mig, hvor vigtigt det er, at arbejdsopgaverne i firmaet bliver rigtigt fordelt imellem mine medarbejdere og mig. Konsulenterne hos Indkom vil deres kunder rigtig meget, og de vil dem det godt. Indkom er blevet en super sparringspartner, som jeg sætter stor pris på”.

Elisa Fast
Ejer og direktør, Naturli’vis

Schur

”Aftalen er fleksibel og åbner op for, at vi kan tilpasse forløbet, så lederudviklingen matcher de udfordringer, vi kortlægger og dem, der kommer til overfladen undervejs i forløbet. Det er dejligt, at vi som virksomhed kan være med til at skrue et forløb sammen, der matcher vores visioner og tanker. INDKOMs kompetente konsulenter arbejder seriøst og målrettet med opgaverne og sørger for, at indsatsen stemmer overens med forventningerne”.

Allan Laursen
Produktionschef, Schur

Rodkjær

“Siden vi startede samarbejdet med INDKOM, har vi mere end fordoblet omsætningen, vores medarbejdere er glade og tilfredse, og vi er vokset med to mand. Konsulenterne hos Indkom arbejder dybt professionelt og er samtidig ‘nede på jorden’, så de får alle med. De er humoristiske, seriøse, fastholdende og udfordrende, og de benytter klare, gode redskaber, som vi kan bruge i vores daglige arbejde. Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger”. 

Mikael Rodkjær
Direktør, Rodkjær

Overgaard Kalkulation + Projektering

”Målingen af kundetilfredshed er et afgørende redskab, fordi det er vigtigt at få et realistisk billede af, hvad vores kunder synes om os som virksomhed. Der er nogen, som tror, de er verdensmestre, så det er vigtigt at få forståelse for, om det nu også er virkeligheden. Denne måling har været helt afgørende for mig og min beslutning om vores fremtidige strategi”. 

Esben Overgaard
Ejer og Direktør, Overgaard Kalkulation + Projektering