Claus Damsgaard

Partner og Management Konsulent

Claus har en bred praktisk og teoretisk erfaring med at udvikle virksomheder. Han er udlært elektriker, har stået i spidsen for en årlig omsætning på 35 mio. kr. som selvstændig, og så har han mange års indsigt i rollen som managementkonsulent.

Læs mere
Tlf: 22 18 70 60
E-mail: claus@indkom.dk

Jim Poulsen

Partner og Management Konsulent

Jim har en bred praktisk og teoretisk erfaring indenfor ledelse. Han har en baggrund indenfor den finansielle sektor og har i en årrække især beskæftiget sig med forretningsudvikling og forankring af strategiske tiltag.

Læs mere
Tlf: 22 18 70 66
E-mail: jpo@indkom.dk

Marc Perera Christensen

Management Konsulent

Marc har bred erfaring med salg og salgsledelse. Han er analytisk arbejdende med stor ledelsesindsigt. Udover at være management konsulent er han også leder af det Konservative Folkeparti i Aarhus Byråd, hvor han er medlem af magistraten og økonomiudvalget.

Læs mere
Tlf: 26 74 26 04
E-mail: mpc@indkom.dk

Esben Aleksander Theibel

Management Konsulent

Esben er en stærk generalist med en baggrund som assisterende teamleder for 50 salgsmedarbejdere i Nestlé Nespresso og virksomhedskonsulent hos Rambøll Management Consulting.

Læs mere
Tlf: 22 18 70 63
E-mail: eth@indkom.dk

René Andersen

Management Konsulent

René er udlært murer, og har mange års erfaring som topleder i rejsebranchen. Han har en stærk forståelse for de strategiske og driftsmæssige aspekter i forretningsudvikling. Blandt andet har han haft forskellige bestyrelsesposter og deltaget i flere virksomhedshandler.

Læs mere
Tlf: 31 13 95 15
E-mail: ran@indkom.dk

Klaus Kæstel

Management Konsulent

Klaus er erfaren ingeniør og tidligere ejerleder af en virksomhed med 50 medarbejdere. Han har især beskæftiget sig med ledelsesopgaver inden for produktion og kvalitetssikring.

Læs mere
Tlf: 24 28 50 80
E-mail: khk@indkom.dk

Leif Garne

Management Konsulent

Leif har arbejdet med salg, ledelse, processer og forretningsudvikling i over 30 år. Først som ansat i blandt andet Dansk Supermarked, Leasy og Telenor og med titel af konsulent, distriktschef, salgs- og logistikchef og salgsdirektør.

Læs mere
Tlf: 50 74 00 00
E-mail: lga@indkom.dk

Tine Kjær

Management Konsulent

Tine har 20 års erfaring indenfor den finansielle branche og 15 år som selvstændig og konsulent. Har i 5 år varetaget opgaver i international sammenhæng som COO, primært indenfor for produktudvikling, distribution, salg og partnerskabsdannelse.

Læs mere
Tlf: 21 64 92 78
E-mail: tkj@indkom.dk

Steen Trærup

Management Konsulent

Steen har arbejdet med ledelse, drift og forretningsudvikling i en lang række større danske virksomheder med direktørtitler indenfor funktionerne drift, salg, marketing, digitale kanaler og indkøb. Han har 30 års praktisk erfaring og en uddannelse som cand. merc. i strategi og ledelse.

Læs mere
Tlf: 29 44 56 90
E-mail: str@indkom.dk

Brian Krogh

Management Konsulent

Brian har i mange år arbejdet med udvikling af små og mellemstore virksomheder blandt andet som en del af erhvervsfremmesystemet. Han har stor erfaring med at skabe fokus på udvikling i en hverdag, der let kommer til at handle om drift.

Læs mere
Tlf: 21 36 82 42
E-mail: bkr@indkom.dk

Mads Hvidberg Yde

Marketing & Kommunikations Konsulent

Mads er en stærk formidler, der har stor erfaring med at skabe resultater i krydsfeltet mellem kommunikation og strategi. Han har en uddannelse som kandidat i virksomhedskommuikation fra Aarhus BSS, og derfor er han godt rustet til at arbejde med kommunikative udfordringer.

Læs mere
Tlf: 20 96 30 18
E-mail: myd@indkom.dk