Unik udviklingsplan til din forretning

Ikke to forretninger er ens, og derfor starter vi altid samarbejdet op med at få en fælles forståelse af din virksomhed og den nuværende situation. Det handler først og fremmest om, at du får overvejet virksomhedens mission og vision. Her kan du få sat ord på dine drømme, mål og ambitioner for virksomheden.

Når det er på plads, ser vi på den eksterne markedsplads, som du driver din virksomhed på.  Vi gennemgår  din forretningsmodel, interne processer og arbejdsgange samt kulturen i virksomheden. Ud fra dette får vi sat ord på dine udfordringer og muligheder for udvikling. Vi arbejder oftest med udvikling af de fem centrale områder – Økonomi, strategi, organisation, salg og mennesker. Med alt dette i hånden er vi nu klar til at lave en udviklingsplan, der ned til mindste detalje er tilpasset din virksomhed.

Hos os bliver du tilknyttet én konsulent, som vil følge dig gennem hele dit udviklingsforløb. Konsulenten lærer dig og din forretning at kende, så du får optimalt udbytte ud af vores samarbejde.